Uitnodiging online informatiebijeenkomst

Het bestemmingsplan voor Schakenbosch, het toekomstige Landgoed Voorlei, is vastgesteld door de gemeenteraad. We kunnen de plannen voor het landgoed nu verder uitwerken. Tijdens het werkatelier in november 2019 en de rondetafelgesprekken van vorig jaar hebben we ideeën, suggesties en tips meegekregen van de projectomgeving. Op de online informatieavond van 12 juli aanstaande laten we in beeld zien wat we met de ideeën hebben gedaan en hoe het landgoed eruit komt te zien.

Landgoed blijft toegankelijk in de toekomst

Een van de belangrijkste wensen is ingewilligd: de openbare ruimte op Landgoed Voorlei wordt na oplevering overgedragen aan de gemeente Leidschendam-Voorburg. Daarmee wordt zo’n driekwart van het gebied officieel openbaar en blijft ook in de toekomst vrij toegankelijk voor iedereen.

Schakenbosch in drie woorden

Bij de rondetafelgesprekken vorig jaar is aanwezigen gevraagd in drie woorden het toekomstbeeld van Schakenbosch te typeren. De meest genoemde woorden waren: groen, bomen en wonen. De groene omgeving is zeer geliefd bij wandelaars en fietsers. En straks kun je zelf wonen midden in het groen!

We blijven je betrekken

Er is deelnemers toentertijd ook om tips gevraagd. Het advies was eenduidig: blijven communiceren, en informeren. Daar geven we graag invulling aan! We vertellen je waar we staan en wat we doen. We nemen je mee in het verhaal en delen alles: de leuke en soms minderleuke momenten, zoals de bezwaren, maar ook de mijlpalen en de mooie verhalen die Landgoed Voorlei, zoals we Schakenbosch in de projectcommunicatie gaan noemen, bijzonder maken.

Programma Schakenbosch/Landgoed Voorlei 12 juli

19.15 uur Inlog en digitale inloop
19.30 uur Start bijeenkomst

  • Welkomstwoord & inleiding door Arjen Mulder (Schakenbosch BV)
  • Korte presentatie beeldkwaliteitsplan door West 8
  • Interview met Rosa Goosens (projectleider gemeente) en Arjen Mulder, waarbij je via chat vragen kunt stellen

21.00 uur Einde bijeenkomst

We zijn enthousiast over de beelden die er nu liggen en willen die graag met jou delen. We zijn benieuwd wat jij ervan vindt.

Je kunt je aanmelden voor de online bijeenkomst op www.lv.nl/schakenbosch
Op maandag 12 juli ontvang je dan in de loop van de dag de deelnamelink voor de online bijeenkomst.

up