Van harte welkom in de Sales Lounge

Kom bij ons langs! Bezoek ons op deze prachtige plek in het Carré middenin het park met beneden brasserie In de Bonen en boven de Sales Lounge met alle informatie over de verschillende groengebieden. 

Het makelaarsteam

WVK Makelaars, Christie’s Real Estate, en Frisia Makelaars vormen samen het makelaarsteam en staan voor je klaar. Het team is geselecteerd op hun deskundigheid, betrokkenheid en persoonlijke benadering. Zij kennen de lokale woningmarkt en begeleiden je vanaf de eerste kennismaking tot de aankoop van jouw woning op Landgoed Voorlei. Ook kun je bij de makelaars terecht voor een vrijblijvende waardebepaling van je huidige woning en kunnen zij je uiteraard verder ondersteunen bij de verkoop hiervan.

Direct contact met het makelaarsteam

Sales Lounge

Kom naar de Sales Lounge

Van harte welkom in de Sales Lounge 

Heb je vragen of wil je alvast kennismaken met het makelaarsteam? Je bent van harte welkom in onze Sales Lounge. Het makelaarsteam is elke donderdag aanwezig van 16.00 - 18.00 uur. En elke eerste zaterdag van de maand van 10.00 - 12.00 uur. Een afspraak maken is niet nodig. Het is vrije inloop.

 

 

 

 

 

 

                                         Adres Sales Lounge: Veursestraatweg 185, Leidschendam 

Kom sfeer proeven bij
In de Bonen

Sinds 1 april jl. heeft Brasserie In de Bonen haar deuren geopend op haar nieuwe locatie in Het Carré. Een heerlijke plek om even neer te strijken. Sfeervol ingericht met een fris interieur en natuurlijke materialen. Het voorjaar is aangebroken. De natuur ontwaakt en de zon breekt door. Je kunt heerlijk midden op dit prachtige landgoed genieten op het terras van In de Bonen.

Openingstijden:
Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
09:30-16:00
Donderdag
09:30-16:00
Vrijdag
09:30-16:00
Zaterdag
09:30-16:00
Zondag
10:00-16:00

QR-route

9 groengebieden | circa 325 woningen in 30 hectare groen

Ontdek op eigen gelegenheid Landgoed Voorlei. Er is een wandelroute uitgezet door de verschillende groen- en woonsferen op het landgoed. De tien frames voorzien van QR-code geven je onderweg een doorkijkje hoe groen je straks kunt wonen op Landgoed Voorlei.  

Wandel je mee?

Procedure

Ben je enthousiast over het wonen op Landgoed Voorlei? De negen verschillende groengebieden gaan gefaseerd in verkoop. In het onderstaande overzicht zijn deze fases voor jou overzichtelijk neergezet.

De groengebieden Het Lint en De Boomgaard gaan zaterdag 13 mei a.s. in verkoop. Dat is al bijna! En Vlietzicht volgt snel dit voorjaar nog. Meld je aan en schrijf je in voor de nieuwsbrief op deze website. Zo blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen, het inschrijven voor een woning, de startverkoop data en events.