Van harte welkom in de Sales Lounge

Kom bij ons langs! Bezoek ons op deze prachtige plek in het Carré middenin het park met beneden brasserie In de Bonen en boven de Sales Lounge met alle informatie over de verschillende groengebieden. 

Het makelaarsteam

WVK Makelaars, Christie’s Real Estate, en Frisia Makelaars vormen samen het makelaarsteam en staan voor je klaar. Het team is geselecteerd op hun deskundigheid, betrokkenheid en persoonlijke benadering. Zij kennen de lokale woningmarkt en begeleiden je vanaf de eerste kennismaking tot de aankoop van jouw woning op Landgoed Voorlei. Ook kun je bij de makelaars terecht voor een vrijblijvende waardebepaling van je huidige woning en kunnen zij je uiteraard verder ondersteunen bij de verkoop hiervan.

Direct contact met het makelaarsteam

Sales Lounge

Kom naar de Sales Lounge

Van harte welkom in de Sales Lounge 

Heb je vragen of wil je alvast kennismaken met het makelaarsteam? Je bent van harte welkom in onze Sales Lounge. Het makelaarsteam is elke donderdag aanwezig van 16.00 - 18.00 uur. En elke eerste zaterdag van de maand van 10.00 - 12.00 uur. Een afspraak maken is niet nodig. Het is vrije inloop. Kom gezellig langs!

Inmiddels zijn de werkzaamheden voor het bouwrijp maken gestart. Het landgoed blijft natuurlijk open. Bekijk hier hoe eenvoudig je de Sales Lounge kunt bereiken. 

Adres Sales Lounge: Veursestraatweg 185, Leidschendam 

Kom sfeer proeven bij
In de Bonen

Sinds 1 april jl. heeft Brasserie In de Bonen haar deuren geopend op haar nieuwe locatie in Het Carré. Een heerlijke plek om even neer te strijken. Sfeervol ingericht met een fris interieur en natuurlijke materialen. Het voorjaar is aangebroken. De natuur ontwaakt en de zon breekt door. Je kunt heerlijk midden op dit prachtige landgoed genieten op het terras van In de Bonen.

 

Openingstijden:
Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
09:30-16:00
Donderdag
09:30-16:00
Vrijdag
09:30-16:00
Zaterdag
09:30-16:00
Zondag
10:00-16:00

Financiering

Regel je financiën optimaal bij Frisia Hypotheken en de Rabobank

Een overbruggingshypotheek? Een duurzaamheidshypotheek? Gunstige rente meeverhuizen? Vaak is er meer mogelijk dan je denkt. Frisia Hypotheken en de Rabobank zijn onze vaste partners. Ze kennen alle ins and outs van de verschillende woningen en zijn nauw betrokken bij Landgoed Voorlei.

Doe je voordeel met de financiële check!

Bereid je financieel goed voor en krijg reëel inzicht in de financiële haalbaarheid en de maandlasten. Frisia Hypotheken en de Rabobank kunnen je optimaal adviseren en begeleiden door het hele financieringstraject. Ze gaan graag met jou in gesprek over jouw woonwensen en plannen voor een nieuwe woning op Landgoed Voorlei. Ook weten wat er financieel mogelijk is?

Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseurs voor een gratis oriëntatiegesprek en een financiële check. Dat kan eenvoudig op Hypotheken | Frisia Verzekeringen of rabobank.nl/nieuwbouw. Je kunt ook een mail sturen naar of info@frisiahypotheken.nl of nieuwbouw@rabobank.nl.

*Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens door Rabobank worden opgeslagen om contact met mij op te nemen om een afspraak in te plannen voor een vervolggesprek na toewijzing t.b.v. project Landgoed Voorlei in Leidschendam.

A+++ wonen

Tot wel 0.65% korting op je hypotheek!

Rabobank stimuleert energiezuinig en duurzaam wonen. En dat belonen we. Koop je een milieuvriendelijke en duurzame woning op Landgoed Voorlei? Dan krijg jij een extra duurzaamheidskorting van 0.15%. Bekijk meer informatie op rabobank.nl/duurzaamheidskorting om de voorwaarden te bekijken.

Omdat Landgoed Voorlei buitengewoon duurzaam is, heeft de Rabobank ook nog de mogelijkheid om de groenhypotheek aan te bieden. Dit betekent extra rentekorting van 0.5% en meer leencapaciteit. Zie voor meer informatie over de Rabobank Groenhypotheek: rabobank.nl/groenhypotheek.

QR-route

9 groengebieden | circa 325 woningen in 30 hectare groen

Ontdek op eigen gelegenheid Landgoed Voorlei. Er is een wandelroute uitgezet door de verschillende groen- en woonsferen op het landgoed. De tien frames voorzien van QR-code geven je onderweg een doorkijkje hoe groen je straks kunt wonen op Landgoed Voorlei.  

Wandel je mee?

Procedure

Ben je enthousiast over het wonen op Landgoed Voorlei? De negen verschillende groengebieden gaan gefaseerd in verkoop. In het onderstaande overzicht zijn deze fases voor jou overzichtelijk neergezet.

De groengebieden Het Lint en De Boomgaard zijn in verkoop. Je kunt je nog steeds inschrijven. Mogelijk komen er  woningen beschikbaar. In dat geval raadplegen wij het reservebestand. Inschrijven is dus nog steeds mogelijk en zinvol.

De verkoop van het groengebied Vlietzicht volgt binnenkort. Meld je aan en schrijf je in voor de nieuwsbrief op deze website. Zo blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen, het inschrijven voor een woning, de startverkoop data en events.  

Tijdlijn Landgoed Voorlei
Start verkoop