Rijk aanbod aan woningen

Landgoed Voorlei krijgt een rijk gevarieerd aanbod aan woningen in verschillende prijsklassen. Van statige herenhuizen, royale geschakelde woningen, karakteristieke halfvrijstaande villa’s, vrijstaande villa’s, luxe appartementen tot penthouses. En er zijn zelfs een aantal bouwkavels om je eigen droomhuis te realiseren!

9 groengebieden

Bekijk de ligging, woningtypen en groensferen van de verschillende groengebieden om te ontdekken waar jij je het meeste thuis voelt. Landgoed Voorlei wordt in verschillende fasen gerealiseerd en gaat dus ook in verschillende fasen in de verkoop. Voor de groengebieden Het Lint en De Boomgaard is de verkoop gestart. Bekijk de woningzoeker en ontdek welke woningen nog beschikbaar zijn.

Klik op een groengebied in onderstaande interactieve kaart voor meer informatie over de verschillende groengebieden.

De Boomgaard
In verkoop

19 geschakelde woningen in een boomgaard

Pluk de dag!
In de unieke setting van De Boomgaard leef je met de seizoenen. Frisse bloesem in het voorjaar, schaduw in de zomer en vruchten in het najaar. Kleinschalig wonen op Landgoed Voorlei met meer fruitbomen dan huizen. In De Boomgaard staan straks negentien geschakelde woningen met een landelijke architectuur en gebouwd van natuurlijke materialen.

Verkoopprijzen vanaf € 669.500,- v.o.n.

Genoemde verkoopprijzen zijn inclusief parkeren

Het Lint
In verkoop

13 vrijstaande villa's, 10 halfvrijstaande villa's, 4 rijwoningen en 4 bouwkavels

Onthaasten, ontspannen én opladen
Zodra je de laan met bomen aan weerszijden in rijdt, valt alles van je af. Écht thuiskomen. De rust. De ruimte. Het groen. Heerlijk vrij en landelijk wonen aan de rand van Landgoed Voorlei. Hier kun je onthaasten, ontspannen én opladen.

Verkoopprijzen vanaf € 712.500,- v.o.n.

Genoemde verkoopprijzen zijn inclusief parkeren

Vlietzicht
Binnenkort in verkoop

18 vlietwoningen, 2 halfvrijstaande parkvilla’s en 8 verandawoningen

Wonen in een prachtig groen decor op een open plek aan de Veursestraatweg. De statige Vlietwoningen genieten wijds uitzicht op een royaal gazon met een imposante vijver. Erachter liggen straks acht riante, geschakelde Verandawoningen en twee karakteristieke halfvrijstaande Parkvilla's.

Verkoopprijzen vanaf € 645.000,- tot € 1.025.000,- v.o.n.

Genoemde verkoopprijzen zijn inclusief parkeren

De Pauwentuin
Prognose start verkoop volgt

Circa 45 appartementen en exclusieve grondgebonden woningen

Het statige landhuis met exclusieve appartementen is het pronkstuk in een romantisch landschap. Hier leef je midden in de natuur met een vlindervijver, natuurlijke oevers, overhangende bomen, weelderige struiken, slingerende wandelpaden, schilderachtige doorkijkjes en pittoreske bruggetjes.

De Lijtweg
Prognose start verkoop volgt

2 luxe vrijstaande woningen

Wat is een landgoed zonder stallen? Een karrespoor leidt door een landschap met scheefstaande elzen en fluitenkruid in de bermen naar karakteristieke hoeves met collectieve buitenruimte, stallen en garages. Ideaal voor paardenliefhebbers.

Duivenhof
Prognose start verkoop volgt

Circa 45 appartementen, penthouses en exclusieve grondgebonden woningen

In een weelderig groen, geborgen hof aan een bloemenweide met bomen, ligt de ‘Hulp en Heil’-kerk. Een gemeentelijk monument dat wordt getransformeerd tot zorgcentrum. De voorruimte van de kerk is gereserveerd voor dag-horeca met een zomers terras.

Huizen aan de Vijver
Prognose start verkoop volgt

Circa 31 luxe appartementen

Statige spiegelvijver, strak gemaaid gazon en fiere appartementenblokken met luxe appartementen omsloten door een robuuste bosrand en het lindencarré. Hier domineren rust, ruimte en rechte lijnen die alleen doorbroken worden door de oude bomen.

Het Carré
Prognose start verkoop volgt

Circa 60 appartementen & 60 geschakelde woningen

Het Carré is het kloppend hart van Landgoed Voorlei. Van buiten een monumentale en robuuste uitstraling, maar binnen in het Carré intiem en gezellig met woningen en appartementen rondom knusse pleintjes, in groene hofjes, steegjes en straatjes met geveltuinen, Delftse stoepen, klimplanten en verrassende doorkijkjes. Het Carré voelt als een dorp waar iedereen elkaar kent.

Het Entreegebied
Prognose start verkoop volgt

4 bouwkavels

Het entreegebied aan de Veursestraatweg brengt je bij een royaal gazon met rijen statige lindes. Het geeft je direct het gevoel onderdeel te zijn en je voelt je er gelijk thuis. Je proeft de rijke historie van het landgoed: het erfgoed, de monumentale bomen, de grandeur, de waterpartijen. De twee poortgebouwen maken het landgoed herkenbaar vanaf de Veursestraatweg.