Feestelijke opening Sales Lounge op Open Huizen Dag

De feestelijke opening van de nieuwe Sales Lounge op Landgoed Voorlei afgelopen zaterdag 1 april was een eclatant succes. Bekijk de video hier.

De feestelijke opening van de nieuwe Sales Lounge op Landgoed Voorlei afgelopen zaterdag 1 april was een eclatant succes. Ruim vóór de officiële opening was de Sales Lounge al volgestroomd met geïnteresseerden. Terwijl de verkeersregelaars buiten alles in goede banen leidden, Jacqueline en Hans van Brasserie In de Bonen het ene na het andere kopje koffie serveerden, probeerden makelaars boven in de Sales Lounge iedereen te woord te staan en alle vragen te beantwoorden. Het was gezellig druk en ondanks het druilerige weer was iedereen in een zonnige stemming. We willen iedereen dan ook bedanken voor de overweldigende opkomst en de grote interesse.

 

Voor wie er niet bij was: het was ook echt een feestje. Dat begon al met het nieuwe welkomstbord bij de entree van Landgoed Voorlei. Even verderop in het park bij het Carré was er een feestelijke boog van witte ballonnen. Daarna volgde een warme ontvangst door Brasserie In de Bonen waar iedereen koffie en wat lekkers geserveerd kreeg. Via de trap kwam je ten slotte in de sfeervolle Sales Lounge met klassiek visgraatparket, een gezellig zitje, een wandtapijt van mos en stijlvolle statafels. Hier kon je de nieuwste impressies bezichtigen en - als kroonjuweel in het midden - de maquette van Landgoed Voorlei. Over de maquette heen keek je via de grote raampartijen uit op het landgoed en op een magnolia in volle bloei als aankondiging van het voorjaar. Bezoekers waren blij verrast door de hoeveelheid groen op de maquette