Een historische plek herleeft

Landgoed Voorlei is een uniek woongebied in Leidschendam-Voorburg. Hier kun je in alle rust genieten van een bosrijke omgeving, en tegelijkertijd de levendigheid van de omliggende steden proeven. In de nabije omgeving kun je wandelen, fietsen of picknicken op recreatiegebied Vlietland, het Haagse Bos, de Horsten, de Duinstrook en Kasteel Duivenvoorde. Hier woon je straks heerlijk in het groen en tegelijkertijd middenin de Randstad met al haar voorzieningen.

Locatie en voorzieningen

Ga gezellig shoppen, een filmpje pakken of een hapje eten. Landgoed Voorlei gelegen aan de Veursestraatweg 185 in Leidschendam, ligt op korte afstand van Westfield Mall of the Netherlands en het centrum van Den Haag of Leiden. In de omgeving is er een ruime keuze uit sportclubjes en scholen, waaronder veel basisscholen, maar ook voortgezet onderwijs op het Veurs Lyceum en op fietsafstand de Britsh en American School.

Belangrijkste voorzieningen

1

Landgoed Voorlei is ideaal gelegen tussen Voorschoten en Leidschendam. En nabij de uitvalswegen A12 en A4. Ideaal bereikbaar ook voor het openbaar vervoer.

2

Binnen Landgoed Voorlei is er ruim baan voor voetgangers en fietsers met een uitgebreid netwerk van fiets - en wandelpaden. Ook is er aansluiting op de historische landgoederenzone, een mooie fietsroute die je langs alle landhuizen leidt en tal van leuke adresjes en terrasjes onderweg.

3

In de nabije omgeving van Landgoed Voorlei kun je heerlijk wandelen, fietsen of picknicken op recreatiegebied Vlietland, het Haagse Bos, de Horsten, de Duinstrook en Kasteel Duivenvoorde.

4

In de omgeving is er ruim keuze aan scholen. Veel basisscholen, maar ook voortgezet onderwijs op het Veurs Lyceum en op fietsafstand The Britisch en American School. 

5

Gezellig shoppen, naar de film of heerlijk uiteten. Landgoed Voorlei ligt op korte afstand van Westfield Mall of The Netherlands, het centrum van Den Haag of Leiden. 

Reistabel

Naar in min.
Vervoer
Uitvalswegen A12 en A4 - - 7 min -
Station Voorburg - 20 min 12 min -
Station Leidschendam-Voorburg - 14 min 8 min 13 min
NS station Den Haag Mariahoeve - 12 min 11 min -
Steden
Centrum Voorburg - 18 min 9 min 15 min
Centrum Den Haag - 32 min 21 min 34 min
Centrum Leiden - - 22 min -
Centrum Rotterdam - - 30 min -
Centrum Leidschendam - 9 min 5 min 11 min
Centrum Zoetermeer - 34 min 21 min -
Shopping
Mall of the Netherlands - 10 min 5 min 17 min
Cultuur
Museum Voorlinden - 26 min 15 min -
Het Veur Theater - 9 min 5 min -
Stranden
Strand Wassenaarseslag - 40 min 17 min -
Scheveningen - 37 min 17 min -