Maak kennis met Landgoed Voorlei

Dit voorjaar start de verkoop van de eerste woningen op Landgoed Voorlei. Kom alvast kennismaken met deze fantastische plek met een kopje koffie midden in het park bij Brasserie In de Bonen.

Dit voorjaar start de verkoop van de eerste woningen op Landgoed Voorlei. Kom alvast kennismaken met deze fantastische plek met een kopje koffie midden in het park bij Brasserie In de Bonen of met een bezoek aan de Sales Lounge waar je alle informatie over de verschillende deelgebieden kunt vinden. De impressies en de maquette van Landgoed Voorlei geven een goede indruk van hoe het gebied er in de toekomst uit gaat zien. Hier kun je straks in gesprek met de makelaars. Je kunt nu ook al afspreken met één van de makelaars. Ze vertellen je graag alles over Landgoed Voorlei. Ze zijn geselecteerd op hun expertise, kennis van de lokale markt en hun persoonlijke benadering. We stellen ze kort aan je voor.

“Met gemiddeld 1.000m2 groen per woning is wonen op Landgoed Voorlei in Leidschendam-Voorburg echt iets bijzonders!”
Leslie de Ruiter en Mark de Jong van Christie’s Real Estate

“Het aanbod is zeer gevarieerd: van statige herenhuizen, royale geschakelde woningen, half vrijstaande woningen, vrijstaande villa’s, luxe appartementen tot penthouses. En er komt zelfs een aantal bouwkavels waarop je je eigen droomhuis kunt bouwen.”
Robert Kuiper van Frisia Makelaars

“De woningen zijn zeer duurzaam en energiezuinig. En de Woningborg Garantie biedt extra zekerheid voor kopers.”
Wim Nieuwenburg van WVK makelaardij