Start verkoop: 13 mei!

Zaterdag 13 mei is het eindelijk zover, de eerste woningen op Landgoed Voorlei gaan in de verkoop. Het gaat om de grondgebonden woningen van de groengebieden Het Lint (27 woningen) en De Boomgaard (19 woningen).

We hebben er lang naar uitgekeken: zaterdag 13 mei is het eindelijk zover, de eerste woningen op Landgoed Voorlei gaan in de verkoop. Het gaat om de grondgebonden woningen van de groengebieden Het Lint (27 woningen) en De Boomgaard (19 woningen). Er is een ruime keuze uit vrijstaande, halfvrijstaande villa’s en geschakelde woningen. De woningen liggen midden in het groen. Langs een statige laan met bomen of in de bijzondere setting van een boomgaard. Heerlijk vrij en landelijk aan de rand van Landgoed Voorlei.

Zaterdag 13 mei ben je van 11.00-13.00 uur welkom in de Sales Lounge op Landgoed Voorlei, Veursestraatweg 185 Leidschendam. Zo kun je de maquette nog eens bekijken en alle ins & outs van jouw favoriete bouwnummer(-s) doorspreken met de makelaars.

Inschrijvingstermijn eerste woningen Landgoed Voorlei 

De officiële inschrijving van de woningen van Het Lint en De Boomgaard begint op 13 mei aanstaande vanaf 11:00 uur en eindigt op 29 mei, Tweede Pinksterdag, om 23.59 uur! Uiterlijk 5 juni a.s. hoor je de uitslag van de inschrijving.

Volgorde van inschrijving is niet van invloed op de toewijzing.
Vanaf vandaag 3 mei is de woningzoeker live op voorlei.nl

Tip! Maak alvast een top 3 van je bouwnummers
Je kunt vanaf nu heel gericht op bouwnummer de verschillende woningen bekijken en je voorkeur bepalen. Bekijk de plattegronden. Wat zijn de exacte afmetingen, het aantal vierkante meters
en het aantal kamers? Hoe is de ligging? Bestudeer de situatietekening en de oriëntatie op de zon. Met alle informatie overzichtelijk bij elkaar, samen met de artist impressions, krijg je alvast een goed beeld van je toekomstige droomwoning.

De woningzoeker is gebruiksvriendelijk en handig. Je vindt eenvoudig jouw ideale woning. Bewaar je favorieten en sla jouw top 3 van bouwnummers op. Zodra je je op 13 mei officieel kunt inschrijven, staat alles direct klaar en hoef je alleen maar je favorieten toe te voegen. Zo ben je optimaal voorbereid wanneer het project in verkoop gaat.

Om je top 3 samen te stellen, maak je eerst een account aan. Dit kan via de aanmeldbutton. Hier kun je je gegevens invullen. Na het invullen van het formulier, ontvang je op het door jou aangegeven e-mailadres een bevestigingslink. Als je je inschrijving via deze link bevestigt, ontvang je een e-mail met de inloggegevens voor je persoonlijke account.

Vernieuwde website
Bekijk ook nog eens de website. Deze heeft een complete update gekregen met de laatste informatie en de nieuwste impressies. Hier vind je alles over wonen op Landgoed Voorlei, over duurzaamheid of de voorzieningen in de directe omgeving. En natuurlijk laten we geen kans voorbij gaan om te vertellen hoe uniek wonen op Landgoed Voorlei is.