Het Lint en De Boomgaard zijn succesvol in de verkoop gegaan

We zijn blij te zien én te horen dat er zoveel enthousiaste reacties zijn. De eerste groengebieden Het Lint en De Boomgaard zijn succesvol in de verkoop gegaan en Vlietzicht volgt binnenkort. 

Met een heerlijke zomer voor de boeg kunnen we ook tevreden terugkijken. We zijn blij te zien én te horen dat er zoveel enthousiaste reacties zijn. De eerste groengebieden Het Lint en De Boomgaard zijn succesvol in de verkoop gegaan en Vlietzicht volgt binnenkort.

Je kunt nog steeds kans maken op een woning. Mogelijk komen er woningen beschikbaar. In dat geval raadplegen wij het bestand. Inschrijven is dus nog steeds mogelijk en zinvol.

Financieel advies op maat
Landgoed Voorlei werkt nauw samen met Frisia Hypotheken en de Rabobank als hypotheekverstrekker voor de aankoop van een nieuwe woning op het landgoed én de verkoop van je huidige woning. Ze zijn thuis in de regio Leidschendam-Voorburg en thuis in het aanbod van woningen in de verschillende groengebieden op Landgoed Voorlei. Geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek over jouw mogelijkheden? Plan een vrijblijvende afspraak met één van de adviseurs. Ze kennen alle ins-and-outs, vaak is er meer mogelijk dan je denkt. Plan jouw afspraak voor een financiële check

Bomen verhuizen ook 
Ondertussen zijn de voorbereidingen voor de bouw van de woningen al begonnen. Onlangs heeft aannemer Boomtotaalzorg uit Schalkwijk in opdracht van Schakenbosch b.v. op Landgoed Voorlei een achttal bomen verplaatst. “Het gaat om vier volwassen leilindes van zo’n 35 tot 40 jaar oud. Die zijn met zo’n grote kluit verplaatst, dat ze het waarschijnlijk niet eens hebben gemerkt.”, vertelt hoofd uitvoering van Boomtotaalzorg. “Ze zijn verhuisd naar een tijdelijke standplaats op Landgoed Voorlei, maar krijgen uiteindelijk een plek in het groengebied Carré.

De vier andere bomen rond dezelfde leeftijd zijn al direct op hun definitieve plek geplant. Dat zijn de boomhazelaar bij het Carré en twee grote taxussen achterin het landgoed die zijn verhuisd naar het groengebied Huis aan de Vijver. Een grote esdoorn uit groengebied Vlietzicht heeft een nieuw plekje in de Duivenhof. Ook zijn de voorbereidingen getroffen voor drie bomen die volgend jaar gaan verhuizen.